Főzési bemutató, sztárszakács
IDŐPONT: 2018. május 23.
Célunk volt az intézmény tanulói számára az egészséges élelmiszerek bemutatása továbbá az egészséges táplálkozáshoz szükséges ismeretek átadása, korosztályuk számára érthető módon és hiteles információk nyújtásával.
Célunk volt továbbá kulcskompetencia-összetevők kialakítása, fejlesztése, amelyek hozzájárulnak az egészséges életmód kialakításához, az egyéni életminőség javításához, az interperszonális és szociális kapcsolatok fejlesztéséhez, ahhoz, hogy az egészséges táplálkozás jelen legyen a mindennapokban.
A bemutató fő témája az új konyhatechnológiai eljárás –Sous vide – megismertetése, annak élettani hatásai, mindezek a Depresso Étterem és Kávéház által bemutatva.
Címke:Főzési bemutató, menő menza, sztárszakács